ICT problemen – Transparent-IT

ICT problemen

Dit is een erg breed bergrip. Je mag deze zo breed mogelijk nemen. Ik los onderandere computer, telefoon, printer, WiFi problemen op. Daarnaast kun je ook een prive of groepsles aan vragen.

Computer

Heb je last van vervelende foutmeldingen op je computer? Werken bepaalde programma’s niet goed? Of heb je een ander probleem met de computer? Ik zoek graag voor je uit waar het probleem vandaan komt.

Tablet

Hulp nodig met je tablet? Net nieuw en moet de tablet nog ingesteld worden of is hij erg traag.Verbind de tablet niet met wifi? Ik kijk graag met je mee!

Telefoon

Problemen met je telefoon? Bijvboorbeeld, een app werkt niet meer, verbind niet met wifi of lukt het instellen van je mail niet? Ik help u graag met het oplossen van alle mobiele problemen.

Printer

Lukt het niet om je printer te verbinden met je telefoon of computer? Of geeft de printer een foutmelding? Neem contact op ik kijk graag met je mee.

WiFi

Is uw WiFi traag? Of heeft u in de achtertuin geen verbinding? Plan een afspraak in dan komen we met een passend advies.

APK keuring

Naast problemen oplossen is het ook slim om problemen preventief op te lossen. Dit kan doormiddel van een APK keuring.

black and silver turntable on brown wooden table

Cloud opslag en backups

Wist je dat 70% van de mensen geen backup hebben van hun bestanden. Dit kan betekenen dat je belangrijke fotos of bestanden kwijt kunt raken. 

 

Neem contact op om het eens goed te hebben over backup mogelijkheden.

Lessen

Wil je graag meer leren over je telefoon/tablet of computer of een ander ICT onderwerp. Neem contact op ik zet graag een kleine masterclass voor je op. Zodat jij meer kennis over het onderwerp hebt zodra ik langs ben geweest.

Adres

Leenderweg 81, Eindhoven

Whatsapp

085 800 0549

Bellen

085 800 0549

Mail

info@transparent-it.nl