ICT'er aan huis

Bent u opzoek naar een computer expert. Bekijk deze pagina hieronder om te kijken waar we u allemaal mee kunnen helpen. Heeft u een andere vraag? Bel gerust we staan je graag te woord.

Services
Veel voorkomende problemen

Hier zie je een aantal van de veel voorkomende vragen en of problemen. Staat uw vraag er niet tussen neem gerust contact op. Dan kijken we samen in hoevere ik u kan helpen met het probleem.

Ben je bang dat je een virus hebt of dat je gehackt bent. Zet de computer uit en neem contact op. Dan kom ik zo spoedig mogelijk om u verder te helpen.

Wil je je vliegtickets uitprinten of iets anders belangrijk? Neem contact op dan zoek ik voor je uit waarom je printer het niet doet.

Veel voorkomend en soms lastig te verhelpen. Neem contact op. Dan kijken we samen verder hoe we dit gaan oplossen.

Help ik heb automatisch windows 11 gekregen of ik krijg telkens de melding over windows 11. Bel ons we informeren u graag over de nieuwe update.

Diensten

Computers​

Start je computer niet op. Of opent word niet? Laat het controleren en neem contact op

Tablets/ipad's

Is je ipad traag of lukt het niet om te printen vanaf je ipad? Neem contact op ik kom graag langs om het probleem voor je te verhelpen.

Telefoons

Telefoon traag of wil je graag een app installeren en je weet niet hoe? Neem contact op dan kijk ik met je mee.

Printers​

Doet je printer het niet of is de inkt leeg en je weet niet hoe je deze moet vervangen? Neem contact op ik leer het je graag.

Software problemen

Heb je een programma op een apparaat staan en werkt deze niet goed? Neem contact op dan zoeken we samen uit waarom het niet werkt.

Randapparatuur

Problemen met andere randapparatuur zoals je muis, toetsenbord of koptelefoon. Neem contact op ik kijk graag met je mee.

Oplossen van uw ICT vraagstukken 

Ik denk graag met u mee om te kijken wat ik voor u kan betekenen. Ik sta open om me te verdiepen in uw vraagstukken en een passende oplossing aan te bieden. Neem dus vooral contact met me op voor uw vragen.

Adres

Leenderweg 81, Eindhoven

Whatsapp

085 800 0549

Bellen

085 800 0549